Lambo Style Doors eredeti kivitel – #18321

LSD világszerte az első márka, amely az ajtók zsanérjainak átalakításához egy komplett típusspecifikus csomagot kínál. Így az ajtókat úgy lehet felfelé kinyitni, mint a Lamborghini-nél. Felszerelésre kész, TÜV által bevizsgált termék. A gyári ajtózsanérok átépítése szükséges, hogy a gyári rögzítési pontokhoz lehessen csavarozni az LSD zsanérokat. A szabadalmaztatott szerkezet és a komplett felszerelési csomag lehetővé teszik a viszonylag egyszerű beépítést és az átlátható szerelési időt. Egyes kivételektől eltekintve a sárvédő megmunkálása a legtöbb esetben nem jár semmilyen karosszéria átalakítással vagy strukturális változtatással. Az ár típusonként változó, az árról érdeklődj elérhetőségeinken.

Típusspecifikus alkatrészek // Az ár szett-ben van megadva!

A termék ára: 275000 Ft

LSD Style ajtónyítók KÉSZLETHIÁNY!!! – #559

Szárnyas ajtó, más néven Lambo ajtó, sok típushoz, az ár felszereléssel együtt értendő, ajánlatunkat kérje elérhetőségeinken, minden autótípushoz a gyártó az autó méretei alapján igazítja hozzá az ajtózsanért, ehhez szükség van az autóra a szerződött partnerünk és kivitelezőnk műhelyében pár óra hosszára. Postázni nem tudjuk mivel ez autóspecifikusan felszerelve adjuk. Működési elv: A rendszer egy speciális ajtózsanérból áll, amely az eredeti ajtót először kifelé, és utána biztosan megvezetve, gázos lengéscsillapító segítségével felfelé nyitja. A gázrugó segíti az ajtó nyitását, így nincs szükség nagy erőkifejtésre. A felszerelésre és a zsanérokra garanciát vállalunk.

Típusspecifikus alkatrészek // Az ár szett-ben van megadva!

A termék ára: 200000 helyett 170000 Ft

LSD Style ajtónyítók uni KÉSZLETHIÁNY!!! – #560

Szárnyas ajtó, más néven Lambo ajtó, sok típushoz, ajánlatunkat kérje elérhetőségeinken: Működési elv: A rendszer egy speciális ajtózsanérból áll, amely az eredeti ajtót először kifelé, és utána biztosan megvezetve, gázos lengéscsillapító segítségével felfelé nyitja. A gázrugó segíti az ajtó nyitását, így nincs szükség nagy erőkifejtésre. A másik megoldás egy amerikai univerzális szerkezet amely abban különbözik, hogy oldalt kb. 20°-os fel pedig 90°-os szögben nyílik. Ha postáznunk kell a terméket akkor a szállítási költsége 7000Ft, mivel két csomagban tudjuk csak küldeni érték és súly végett.

Típusspecifikus alkatrészek // Az ár szett-ben van megadva!

A termék ára: 200000 helyett 150000 Ft

A honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegű bruttó árak és Magyar Forintban értendőek!