Nagyít

Green Plus Fogyasztáscsökkentő KÉSZLETHIÁNYOS!

Web ID: 402


24000 Ft

Az ár db-ban van megadva!!!

Univerzális alkatrészek

 

Elérhetőség: Nincs raktáron!

Kondíció: Új

Gyártó: - Nincs megjelölve -

A Green Plus környezetbarát üzemanyag katalizátor a fogyasztáscsökkentő és teljesítménynövelő hatásjavítók közül szinte egyedül a kémiai katalizátorok elvén működik. Ez azt jelenti, hogy kis mennyiségben az üzemanyaghoz adva (1000 literhez 1 liter) kémiai reakciót idéz elő, és támogat. A Green Plus ugyanis molekuláris szinten rendezi át az üzemanyag szerkezetét, és oxigenizálja, több oxigénhez juttatja a katalizáló hatására szétszakadt molekulaláncokat.

Ennek köszönhetően messze a többi általunk ismert üzemanyag fejlesztés hatásfoka fölött teljesít, úgy üzemanyag megtakarításban, mint károsanyag-kibocsátásban. Alkalmazásával ugyanis az üzemanyag nagyobb hatásfokkal ég el, így egységnyi mennyiségből több energia keletkezik. A megtakarítás hiteles kül- és belföldi mérések tucatjai szerint 7-12 % között mozog átlagosan. Egyes esetekben elsősorban öreg, használt autóknál 20%-ot is elérheti.

Fogyasztás csökkentő hatása mellett, különleges jellemzőként nagymértékben redukálja a károsanyag kibocsátását, különösen a CO2, H2S, NOx szennyezőkét. Ez áttételes módon azt is bizonyítja, hogy használata tökéletesíti az égést és így „érthetően” kevesebb károsanyag távozik a motorból.

Éppen ezért nyerte meg a Green Plus azt a versenyt, amelyet Texas állam kormánya 2005-ben írt ki abból a célból, hogy a motorok tökéletesítésén túlmenően, találmányokkal is megpróbálják tovább csökkenteni a gépjárművek károsanyag-kibocsátását.

A világ sok országából pályázó több száz termékgyártó közül az előtesztek alapján legjobbnak bizonyult 50-et indították el. A teszteket titkos kódszámokkal a kormány szakemberei végezték. Minden tesztet tízszer ismételtek meg ugyanazzal a sorszámú termékkel.

A végeredmény: a Green Plus folyékony környezetbarát üzemanyag katalizátor nyerte el az 1. helyezést és a tesztek során 40-50 %-ot csökkent a károsanyag-kibocsátás.

Ezt követően Texas állam törvényben rendelte el (Texas TCEQ TEXLED), hogy a Green Plust és az utána sorrendben következő öt nyertes égésjavító anyag valamelyikét minden üzemanyag finomító köteles belekeverni eladott termékébe. Texas állam területén csak így hozható forgalomba üzemanyag. Így minden forgalmazott üzemanyagnak rendelkezni kell a TxLED (Texas Low Emission Diesel Fuel) minősítéssel.

A Biofriendly Co az elmúlt évek során már a Texas-i tesztet megelőzően különböző tesztek tucatjait végeztette el magasan kvalifikált Egyesült Államok-béli laboratóriumokban, hogy megállapítsák a Green Plus különböző hatásait. Az elvégzett tesztek eredeti dokumentumai a Green Plus Magyarország birtokában vannak és megtalálhatók a Biofriendly Co. internetes oldalán is (http://www.biofriendly.com )

A tesztek eredményeit összefoglalva a következőket állapíthatjuk meg:

A Green Plus folyékony környezetbarát üzemanyag katalizátor

- nem mérgező az emberi szervezetre

- nem fejt ki rákkeltő hatást

- semmilyen fémre nem korrodáló hatású

- semmilyen műanyagot nem old vagy károsít

- szabályosabbá rendezi az üzemanyag molekulákat, ezáltal nagyobb felületen, több oxigén jut az égéshez

- a motorban felgyülemlett kokszot és égéstermékeket feloldja, és idővel eltávolítja

- jelentősen csökkenti az üzemanyag fogyasztást

- kimagaslóan csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

A Green Plus® ÜZEMANYAG-KATALIZÁTOR

Az üzemanyag-égetés folyamatában az oxigén és az üzemanyag nem megfelelő keveredése következtében tökéletlen égés következik be, ezért csökken a kimenő energia, és emisszió keletkezik. A környezetbe szénhidrogén kerül, a motorban szénlerakódás halmozódik fel, megnövekszik az állásidő, és kisebb lesz az üzemanyag hatékonysága. A füst és az emisszió voltaképpen nem más, mint tökéletlenül égő üzemanyag, ami így csökkenti az üzemanyag égéséből termelhető energiát. Ha az üzemanyag tökéletesen égne, és tiszta lenne, csak víz és széndioxid képződne.

A homogén katalizátor

Az itt bemutatott homogén katalizátor különösen jól keveredik a szénhidrogén-alapú üzemanyagokkal, gyorsan és egyenletesen eloszlik az egész üzemanyagban. Felfedeztük továbbá, hogy a katalizátor nem csupán az üzemanyag gyorsabb égését teszi lehetővé, hanem az emissziót is csökkenti, és használata rendkívül gazdaságosnak bizonyul. Keveredési tulajdonságai révén a homogén katalizátor már nagyon csekély mennyisége is képes teljes mértékben eloszlani az üzemanyagban. A katalizátor az üzemanyag egyenletesebb égését idézi elő, és ezáltal nagymértékben csökkenti az egyébként az üzemanyag égésekor előforduló túlmelegedési helyeket. A túlmelegedési helyek okozzák a kopogást, aminek eredményeképpen a motor egyenetlenül jár.

A Green Plus® egyedülálló, szabadalmaztatott üzemanyag-katalizátor valójában egy homogén katalizátor, amely bámulatosan képes eloszlani az egész üzemanyagban. Ez a kiemelkedő keveredő-képesség a homogén katalizátort el tudja juttatni az üzemanyag szinte minden molekulájához. A molekulák így jobban kölcsönhatásba tudnak lépni a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal az üzemanyag égése tökéletesebb lesz. Megszűnik a szénlerakódás, jelentősen csökken az emisszió, megnövelve így az égési folyamat során felszabaduló energiát.

A Green Plus® környezetbarát üzemanyag-katalizátor hatására jelentősen javul az üzemanyag és az oxigén-molekulák közötti reakció. Így az üzemanyag-égetés kémiai reakciójának fellépéséhez szükséges gerjedési szint csökken, a kémiai reakció létrejöttének sebessége pedig jelentősen megnő. Más szóval, az üzemanyag könnyebben meggyullad, és gyorsabban ég. Minden motorra érvényes, hogy minél gyorsabban, egyenletesebben és tökéletesebben ég el az üzemanyag, annál több energia, és kevesebb emisszió termelődik.

A Green Plus® üzemanyag-katalizátor az égéstechnológia szemszögéből

Miért nem égnek tökéletesen az üzemanyagok?

- rossz az oxigén és az üzemanyag keveredése

- rosszul időzített az égés megkezdése

- túl sok energia szükséges az égés megkezdéséhez – pazarlás!

Milyen problémák származnak az üzemanyagok tökéletlen égéséből?

- szénhidrogének kerülnek a környezetbe

- CO és NOx emisszió

- szénlerakódások keletkeznek a motorokban

- a teljesítmény elmarad az optimálistól

- a motor egyes részei túlterhelésnek vannak kitéve

- a motorok gyorsabban kopnak, hasznos élettartamuk csökken

- az üzemanyag hatékonysága rossz.

A megoldás: Green Plus®

A Bio-Friendly Corporation mérnökei - együttműködve a világ számos egyetemével és kutatóintézetével – kifejlesztették a Green Plus® homogén katalizátor egyedülálló, szabadalom által védett technológiáját, amely

- drámai mértékben csökkenti a károsanyag kibocsátást

- 25-50 ppm-es tartományban való adagolhatósága rendkívül költséghatékonnyá és biztonságossá teszi

- jelentősen javítja az üzemanyag hatékonyságát: az égés hatékonyabb, simább és gyorsabb lesz

- megszünteti a motorban keletkezett szénlerakódásokat

- a tisztítási ciklus befejeztével stabil megtakarítást eredményez

- csökkenti a motorolaj-fogyasztást

- mérsékli a motor kopását

- megnöveli a motor hasznos élettartamát

- megszünteti az üzemanyag tökéletlen égéséből eredő túlmelegedési helyeket

- könnyebb indítást biztosít

- csendesebb, finomabb járást eredményez

- növeli a motor teljesítményét

- az emisszió csökkentésével és a motor működésének optimálissá tételével feljavítja a járművek műszaki alkalmasságát (zöld kártya).

Miben új a Green Plus®?

Minden üzemanyag elsősorban hidrogénből és szénből áll össze, amelyek ideális kémiai kombinációja az oxigénnel csak vizet és CO2-t hoz létre. Sajnos, ez nem teljesen következik be, így CO, tökéletlenül elégett szénhidrogén, nitrogén- és kén-oxidok keletkeznek.

Sokféle katalizátort használnak üzemi méretekben az iparban és az energiaszektorban. Ezek teljesebbé és gyorsabbá teszik a kémiai reakciókat. Az égés területén a katalizátorokat elsősorban a kipufogógáz kezelésére használják, hogy így kevésbé veszélyes gázokat hozzanak létre. Számos üzemanyagadalék létezik a piacon, melyek kémiailag hatnak az égési folyamatra, vagy segítenek több oxigént nyújtani ahhoz. Ezek azonban általában drága megoldások, és gyakran nem kívánt mellékhatásokkal járnak, pl. új károsanyag keletkezik az égés során. Így például az alacsony kéntartalmú gázolajok használata a motorok befecskendezőjét károsítja, és növeli a fogyasztást. Az USA-ban történt vizsgálatok szerint a Green Plus® adagolása az alacsony kéntartalmú gázolajokba megszünteti e káros hatást, és megtakarítást is eredményez.

A Bio-Friendly Corporation Green Plus® üzemanyag-katalizátorának előállítási folyamata a cég kizárólagos tulajdonában van, törvény által védett eljárás. Molekuláris szinten végbemenő tevékenység, amely a szénhidrogén-komplexek lebontását célozza, miáltal azok sorba rendeződnek és az oxigénnel egyetemben jóval készségesebben reagálnak az égőtérben. Ez lehetővé teszi az üzemanyag tökéletesebb égését, miáltal tetszőleges mennyiségű üzemanyagba adagolva növeli annak hatékonyságát. A Green Plus® égéskatalizátor teljesen, homogén módon elkeveredik az üzemanyagban és igazi katalizátorként az üzemanyag teljesebb égéséhez, ezáltal a károsanyag-kibocsátás jelentős csökkenéséhez és az üzemanyag égéséből nyerhető energia növekedéséhez vezet. Ugyanakkor a motorban lerakódott szenet kiégeti, így tisztán tartja az égőteret. Ez jelentősen csökkenti a szénlerakódások következtében hagyományosan fellépő motorterhelést.

Összefoglalás

A Bio-Friendly Corporation Green Plus® környezetbarát üzemanyag-katalizátora teljesen elegyedik az üzemanyaggal, és mivel a 25-50 ppm-es tartományban adagolandó, rendkívül költséghatékony megoldás. Mindemellett hosszú távon (a tisztítási ciklus lezajlásával) stabil, 7-10 %-os fogyasztáscsökkenéshez, és egyes esetekben majdnem 80 %-os károsanyag-kibocsátás csökkenéshez vezet. A Green Plus® üzemanyag-katalizátor homogenizálódó természete eltünteti a túlmelegedési helyeket, melyek a motor kopogását okozzák, és jelentősen csökkenti az égési folyamat minden melléktermékét, ezáltal általában az égési folyamatban keletkező részben vagy tökéletlenül elégett üzemanyagot.

Green Plus® környezetbarát folyékony égés-katalizátor

E folyadék hidrokarbon alapú üzemanyagokhoz adagolva növeli a motor/boiler/kazán teljesítményét, egyformán tökéletesíti a szén, a gáz, a benzin, a repülőgép benzin, a pakura, a kerozin, a hajógázolaj, a fűtőolaj, a diesel, és bio-diesel és egyéb anyagok égését. Alapvetően füstcsökkentésre fejlesztették ki, nano-tecnológiás, molekuláris szinten segíti a láng teljesfokú égését (világújdonsága: NOx csökkenés kevesebb hő-felhalmozódással). Egészséget nem károsít.

I. A Felhasználási feltételek tartalma


1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Autó Extreme Full Tuning Ker. és Szolg. Kft. (7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 13.; a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett Fulltuning (http://www.fulltuning.hu) oldalain elérhető webshop szolgáltatás igénybe vevője (Ön vagy Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

2. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

II. A Szolgáltatás használatának általános szabályai


1. Regisztráció, felhasználói fiók

1.1 A Szolgáltatás igénybevételére Ön kizárólag akkor jogosult, azaz, felhasználói fiókot akkor hozhat létre, ha: a) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy b) Ön 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik; vagy c) Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha d) Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza.

1.2 A Felhasználó köteles valós adatokat megadni a regisztráció során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles fiókjában azt rögzíteni. Egy felhasználó kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ha Üzemeltető azt észleli, hogy egy felhasználó több fiókot is fenntart, jogosult azokat felfüggeszteni. Ha az Üzemeltető tudomására jut, hogy egy Felhasználó nem valós adatokkal regisztrál, vagy feltételezhető, hogy két vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált vagy használ, az adott fiók használatát felfüggeszti. A Felhasználó köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mailt cím) szerepeltetnie adatai között. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

2. A Szolgáltatás használatának egyéb feltételei

2.1 Az Üzemeltető a Szolgáltatást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezési szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltatás használatával tett felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Szolgáltatás hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. Ön köteles gondoskodni arról, hogy a Szolgáltatás által vagy a Fórumokon elérhetővé tett tartalmat szükség esetén (pl. a későbbi felhasználás céljából) archiválja. Az Ön által a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken az Üzemeltető jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

2.2. Ön a jogsértő információkkal kapcsolatos panaszait a következő címekre továbbíthatja: Full Tuning Bt. Postacím: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos u. 13.; illetve használhatja a Full Tuning oldalairól elérhető Kapcsolatfelvételi űrlapot.

2.3 Az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Ön tartozik felelősséggel. Következésképpen Ön köteles gondoskodni arról is, hogy az Ön által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, képek, szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások) harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon (például bűncselekmény elkövetésére buzdítással) nem sértik. Amennyiben a Szolgáltatás használatával vagy az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, Ön az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá Ön vállalja, hogy minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést (például a visszaéléséért vagy a jogsértésért felelősséget vállaló és az Üzemeltető érintetlenségét egyértelműen tartalmazó nyilvános vagy egyéb nyilatkozat megtétele) megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban és szemben az Üzemeltető jó hírnevének megóvása érdekében (ideértve a jogsértés vagy a visszaélés Üzemeltető nevével történő összefüggésbe hozatalának elkerülését és az Üzemeltetőnél az ilyen események következtében keletkező károk és kockázatok megelőzése és mérséklése érdekében tett intézkedéseket).

2.4 A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén az Üzemeltető a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében. Ön viseli továbbá a Szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, ideértve többek között a más felhasználók által a Szolgáltatás által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett káros tartalmak (például vírusok, férgek) által az Ön számítógépes rendszerében okozott károk és egyéb veszteségek kockázatát, valamint a használat során Önnél keletkezett és a másoknak okozott kárt is.

2.5 Amennyiben a jelen Szerződés bármely rendelkezése érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek bizonyulna, úgy annak helyébe olyan rendelkezés lép, amely az érvénytelen vagy kikényszeríthetetlen rendelkezés célját érvényesen, a lehető legjobban megközelítő gazdasági hatást vált ki.

2.6 A jelen Szerződésre a Magyar Köztársaság joga irányadó. A jelen Szerződéssel összefüggő jogviták elbírálására a Felhasználók és az Üzemeltető alávetik magukat a Szekszárdi Bíróság kizárólagos illetékességének.

2.7 Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó jelen Felhasználási Feltételekben megfogalmazottakkal ellentétes módon jár el, a Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza.

2.8 Jelen szerződést mind az Üzemeltető, mind a Felhasználó rendes felmondással, 30 napos határidővel felmondhatja. Az Üzemeltető a felmondási határidő végével maradéktalanul törli Felhasználó minden adatát a rendszerből.

2.9 A felhasználók egymás közötti kommunikációjában elvárt az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Tilos másik felhasználót kéretlen e-mailekkel, illetve egyéb, nem igényelt módon felkeresni, zaklatni, indokolatlanul fenyegetni. Az aukciós partnerek egymás adatait kizárólag a tranzakció lebonyolításához szükséges kapcsolatfelvételre használhatják fel. Amennyiben egy felhasználó több alkalommal akár más felhasználóval, akár az Üzemeltetővel szemben etikátlanul, fenyegető, trágár hangnemben kommunikál, zaklat, a felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférése ideigelenesen vagy véglegesen felfüggesztésre kerül.

 

A visszajelzések kezelése üzemen kívül. Kérjük szíves türelmét!

Írjon a termékről!

Értékelés: