Nagyít

Felni átfestő fólia, fóliafesték, felnifesték sok új színben!

Web ID: 35221

Termékvariációk:

Választható színek:

 

További választható színek:

 

További választható színek:

 

7500 Ft

Eredeti ár:  10000 Ft   Akció a készlet erejéig!

Az ár szettben van megadva!

Univerzális alkatrészek!

 

Elérhetőség: Rendelhető

Kondíció: Új

Gyártó: - Nincs megjelölve -

FoliaTec felni átfestő fólia(folyékony fólia).
Ami sok minden másra is használható: hajókra, motorokra, karosszériára, háztatásban stb!
Szenzációs: egy SPRAY, ami 15 perc száradás után átlátszatlan gumi felületet képez!
Bármilyen sima felületre felhordható.
Felnin egy szezont minimum kibír.
Bármikor javítható, ha ráuntunk könnyen eltávolítható.
Az ár egy tubusra(400ml-re) vonatkozik, ami 2 felnire elég.
Videó ITT...
A megrendelésnél a legördülő menüből tudsz választani színeket, vagy a megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be a festék cikkszámát a részletes leírásoknál találhatók közül.

Ára: 1 tubus festék (400 ml = 2 felnire elég) : 7.500 Ft 2 tubus festék (800 ml = 4 felnire elég) : 15000 Ft HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Gyors és biztos megoldás azoknak, akik felnijüket más színben szeretnék látni. A „FÚJHATÓ FÓLIÁT“ könnyű felhordani – és ha nem tetszik, vagy más színre vágyik – egy mozdulattal eltávolítható! A képződő gumi szerű réteg nem csak átszínezi, hanem óvja-védi is felnijét! Télen a színtelen változat tökéletes védelmet biztosít az utakon. Komplett színkínálat 2013.07.: 2035 Sprüh Folie – fekete fényes, 2 x 400 ml 2036 Sprüh Folie – fekete fényes, 1 x 400 ml 2037 Sprüh Folie – türkiz fényes, 1 x 400 ml 2038 Sprüh Folie – türkiz fényes, 2 x 400 ml 2042 Sprüh Folie – narancs matt, 1 x 400 ml 2043 Sprüh Folie – narancs matt, 2 x 400 ml 2046 Sprüh Folie – arany fémes csillogású, 1 x 400 ml 2047 Sprüh Folie – arany fémes csillogású, 2 x 400 ml 2048 Sprüh Folie – ezüst fémes csillogású, 1 x 400 ml 2049 Sprüh Folie – ezüst fémes csillogású, 2 x 400 ml 2051 Sprüh Folie – sárga fényes, 1 x 400 ml 2052 Sprüh Folie – sárga fényes, 2 x 400 ml 2053 Sprüh Folie –kék fényes, 1 x 400 ml 2054 Sprüh Folie – kék fényes, 2 x 400 ml 2056 Sprüh Folie – narancs fényes, 1 x 400 ml 2057 Sprüh Folie – narancs fényes, 2 x 400 ml 2058 Sprüh Folie – piros fényes, 1 x 400 ml 2059 Sprüh Folie – piros fényes, 2 x 400 ml 2060 Sprüh Folie - fekete matt, 2 x 400 ml 2062 Sprüh Folie – sötét szürke fémes csillogással , 2 x 400 ml 2063 Sprüh Folie – szürke fényes, 2 x 400 ml 2064 Sprüh Folie – fehér fényes, 2 x 400 ml 2065 Sprüh Folie – fekete matt, 1 x 400 ml 2067 Sprüh Folie – sötét szürke fémes csillogással, 1 x 400 ml 2068 Sprüh Folie – szürke fényes, 1 x 400 ml 2069 Sprüh Folie – fehér fényes, 1 x 400 ml 2073 Sprüh Folie - power-zöld fényes, 1 x 400 ml 2074 Sprüh Folie - power-zöld fényes, 2 x 400 ml 2076 Sprüh Folie -kék matt, 1 x 400 ml 2077 Sprüh Folie - kék matt, 2 x 400 ml 2078 Sprüh Folie – „Military“ zöldes barna 2 x 400 ml ÚJDONSÁG! 2080 Sprüh Folie – rózsaszín fényes, 2 x 400 ml 2081 Sprüh Folie – rózsaszín fényes, 1 x 400 ml 2086 Sprüh Folie – „Taxi“ szín:gyöngyház fehér  1x 400 ml ÚJDONSÁG! 2082 Sprüh Folie – carbon szürke matt, 1 x 400 ml 2083 Sprüh Folie – carbon szürke matt, 2 x 400 ml


Gyárival nem megegyező utángyártott termék!!! Utalás előtt várd meg az értesítő levelet, hogy mennyit kell utalni, valamint van-e készleten, mert a webshop csak a 7500Ft*db szám alapdíjról küldi az értesítő levelet, de ha egyértelmű számodra mennyit kell utalni a szállítási költséggel együtt akkor utalhatsz előre, ha ezt választottad.


A termék szállítási költsége
futárszolgálattal: 3000 Ft,
postával: 2000 Ft,
előre utalás esetén:1500 Ft.

I. A Felhasználási feltételek tartalma


1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Autó Extreme Full Tuning Ker. és Szolg. Kft. (7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 13.; a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett Fulltuning (http://www.fulltuning.hu) oldalain elérhető webshop szolgáltatás igénybe vevője (Ön vagy Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

2. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

II. A Szolgáltatás használatának általános szabályai


1. Regisztráció, felhasználói fiók

1.1 A Szolgáltatás igénybevételére Ön kizárólag akkor jogosult, azaz, felhasználói fiókot akkor hozhat létre, ha: a) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy b) Ön 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik; vagy c) Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha d) Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza.

1.2 A Felhasználó köteles valós adatokat megadni a regisztráció során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles fiókjában azt rögzíteni. Egy felhasználó kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ha Üzemeltető azt észleli, hogy egy felhasználó több fiókot is fenntart, jogosult azokat felfüggeszteni. Ha az Üzemeltető tudomására jut, hogy egy Felhasználó nem valós adatokkal regisztrál, vagy feltételezhető, hogy két vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált vagy használ, az adott fiók használatát felfüggeszti. A Felhasználó köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mailt cím) szerepeltetnie adatai között. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

2. A Szolgáltatás használatának egyéb feltételei

2.1 Az Üzemeltető a Szolgáltatást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezési szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltatás használatával tett felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Szolgáltatás hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. Ön köteles gondoskodni arról, hogy a Szolgáltatás által vagy a Fórumokon elérhetővé tett tartalmat szükség esetén (pl. a későbbi felhasználás céljából) archiválja. Az Ön által a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken az Üzemeltető jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

2.2. Ön a jogsértő információkkal kapcsolatos panaszait a következő címekre továbbíthatja: Full Tuning Bt. Postacím: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos u. 13.; illetve használhatja a Full Tuning oldalairól elérhető Kapcsolatfelvételi űrlapot.

2.3 Az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Ön tartozik felelősséggel. Következésképpen Ön köteles gondoskodni arról is, hogy az Ön által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, képek, szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások) harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon (például bűncselekmény elkövetésére buzdítással) nem sértik. Amennyiben a Szolgáltatás használatával vagy az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, Ön az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá Ön vállalja, hogy minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést (például a visszaéléséért vagy a jogsértésért felelősséget vállaló és az Üzemeltető érintetlenségét egyértelműen tartalmazó nyilvános vagy egyéb nyilatkozat megtétele) megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban és szemben az Üzemeltető jó hírnevének megóvása érdekében (ideértve a jogsértés vagy a visszaélés Üzemeltető nevével történő összefüggésbe hozatalának elkerülését és az Üzemeltetőnél az ilyen események következtében keletkező károk és kockázatok megelőzése és mérséklése érdekében tett intézkedéseket).

2.4 A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén az Üzemeltető a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében. Ön viseli továbbá a Szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, ideértve többek között a más felhasználók által a Szolgáltatás által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett káros tartalmak (például vírusok, férgek) által az Ön számítógépes rendszerében okozott károk és egyéb veszteségek kockázatát, valamint a használat során Önnél keletkezett és a másoknak okozott kárt is.

2.5 Amennyiben a jelen Szerződés bármely rendelkezése érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek bizonyulna, úgy annak helyébe olyan rendelkezés lép, amely az érvénytelen vagy kikényszeríthetetlen rendelkezés célját érvényesen, a lehető legjobban megközelítő gazdasági hatást vált ki.

2.6 A jelen Szerződésre a Magyar Köztársaság joga irányadó. A jelen Szerződéssel összefüggő jogviták elbírálására a Felhasználók és az Üzemeltető alávetik magukat a Szekszárdi Bíróság kizárólagos illetékességének.

2.7 Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó jelen Felhasználási Feltételekben megfogalmazottakkal ellentétes módon jár el, a Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza.

2.8 Jelen szerződést mind az Üzemeltető, mind a Felhasználó rendes felmondással, 30 napos határidővel felmondhatja. Az Üzemeltető a felmondási határidő végével maradéktalanul törli Felhasználó minden adatát a rendszerből.

2.9 A felhasználók egymás közötti kommunikációjában elvárt az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Tilos másik felhasználót kéretlen e-mailekkel, illetve egyéb, nem igényelt módon felkeresni, zaklatni, indokolatlanul fenyegetni. Az aukciós partnerek egymás adatait kizárólag a tranzakció lebonyolításához szükséges kapcsolatfelvételre használhatják fel. Amennyiben egy felhasználó több alkalommal akár más felhasználóval, akár az Üzemeltetővel szemben etikátlanul, fenyegető, trágár hangnemben kommunikál, zaklat, a felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférése ideigelenesen vagy véglegesen felfüggesztésre kerül.

 

A visszajelzések kezelése üzemen kívül. Kérjük szíves türelmét!

Írjon a termékről!

Értékelés: